Over ons

De perfecte bruiloft leveren aan onze klanten. Bruiloften kunnen veel stress veroorzaken omdat er veel geregeld moet worden. Daarom willen we wat werk uit handen nemen voor jouw en alvast voorkennis doen. 

Wij vinden niet dat een perfecte bruiloft duur hoeft te zijn. Iedereen heeft zijn eigen eisen. Stel een budget bij ons in en wij zoeken voor dat budget jou perfecte trouwjurk, trouwpak of accessoire.

Wat doen wij?

Trouwen is een verbintenis met de partner waar je oud mee wilt worden. Daarom is dit een grote dag en moet deze perfect zijn. Er moet veel geregeld worden wat misschien wel veel stress kan opleveren. Daarom is het fijn dat iemand jouw wat werk uit handen neemt. Wij zijn diegene! Geef jouw keuze aan ons aan en wij zoeken wat je nodig hebt. Daardoor hoef je zelf niet lang te zoeken en veel te passen tot dat je je perfecte trouwjurk, pak of accessoires hebt gevonden. Niks is voor ons te gek en wij gaan tot het uiterste. Niet alles hoeft duur te zijn. Je kan ook jouw perfecte bruiloft hebben op een kleinschalige of een wat goedkopere manier. Je kan dan zelf bepalen waar jouw prioriteit naar toe gaat en jij meer of minder geld aan wilt besteden. Op die dag maakt geld niks uit en gaat het om de liefde en de verbintenis met je partner. 

couple, wedding, park-443600.jpg