Hoe zorg je ervoor dat jouw haar perfect zit op dé dag van je leven? 

Hoe zorg je ervoor dat jouw haar perfect zit op dé dag van je leven?

Je trouwdag de mooiste dag van je leven. Natuurlijk wil je dat alles tot in de puntjes goed geregeld is. Daar hoort uiteraard ook voor je haar bij. Je wil natuurlijk dat je trouwkapsel perfect blijft zitten. Maar hoe zorg je ervoor dat de gehele dag mooi blijft zitten? Waar moet je vooraf al over nadenken? Vraag bijvoorbeeld aan een kapper wat de beste haarverf is of ga op zoek naar het kapsel dat perfect past bij jouw trouwkleding. 

Hoe blijft jouw haar perfect zitten op je trouwdag 

Het is net als met alle andere voorbereidingen voor de mooiste dag van je leven neem er de tijd voor en begin er al vroeg mee. Wil je dat een kapper jouw haar omtovert tot een prachtig trouwkapsel op de grote dag? Maak dan gelijk de afspraak voor de trouwdag dan weet je zeker dat jouw kapper of kapster tijd heeft. Wellicht heb je zelf al een beetje idee wat voor kapsel je wil. Maar over het algemeen gaan aanstaande bruidjes eerst op zoek naar hun trouwjurk en daarna is het haar aan de beurt. Het kapsel moet uiteraard goed bij jou en je jurk passen. Wellicht kan je voor dat je naar de kapper gaat wat ideeën opdoen en bijvoorbeeld zoeken op internet naar wat is een opsteekkapsel? Dan komen er vanzelf een aantal voorbeelden voorbij. 

Een afspraak maken voor een proefkapsel 

Maak geruime tijd van tevoren een afspraak bij de kapper voor een proefkapsel. Plan hiervoor voldoende tijd in. Dan kan je samen rustig alles doornemen wat je wensen zijn en het perfecte kapsel uitkiezen. Weet je daarna wat je met je haar wil doen? Dan is het tijd om een proefkapsel te laten maken. Hiermee kan de kapper of kapster een goede inschatting maken hoeveel tijd het kost op de mooiste dag van je leven en wat er vooraf nog moet gebeuren. Voor jou als aanstaande bruid is een proefkapsel fijn omdat je zo zelf kan zien of het wel helemaal naar wens is en je kan ook meteen testen of je haar wel goed blijft zitten gedurende de dag. Mocht dit niet het geval zijn dan kan de kapper nog wat aanpassingen doen door bijvoorbeeld nog wat extra haatversteviging te gebruiken. 

Hoe zorg je ervoor dat jouw haar perfect zit op dé dag van je leven? 

Vooraf nog haren laten verven en knippen 

In aanloop naar de trouwdag kan het zijn dat je jouw haar wat langer moet laten groeien. Voor wellicht een mooier opsteekkapsel. Bespreek met je kapper wanneer je langs moet komen om het nog te laten verven en knippen. Maar ook wat de beste haarverf is voor deze feestelijke gelegenheid. Dit is overigens ook een goed moment om de ervaring van je proefkapsel te bespreken. Met al deze stappen kan je ervoor zorgen dat jouw haar perfect zit op de dag van je leven. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *